Traditioner

I løbet af året afholder vi mange forskellige og spændende arrangementer i 1000Fryd. Nogle er kun for børnene, ved andre er forældre og bedsteforældre også velkomne.

Afskedsfest for kommende skolebørn

Når skolestarten nærmer sig for kommende skolebørn, holder vi en fest for børnene, hvor vi overnatter.

Forældrene til de kommende skolebørn arrangerer en formiddag med aktiviteter for alle børn, og vi slutter med at spise sammen. 

Bedsteforældredag

Vi holder bedsteforældredag en gang om året. Her kan børnene invitere deres bedsteforældre med. Hvis bedsteforældrene ikke har mulighed for at være med, må en tante, onkel eller en anden person tæt på barnet komme med i stedet. Bedsteforældrene har en blomst med, som de planter på legepladsen sammen med barnet. Alle har madpakker med. 

Åben låge

2 dage om året inviterer vi dagplejere i Ringe til åben låge. Dagene skal være med til at lette overgangen fra dagpleje til børnehave. Dagplejerne melder sig til, og vi synger sange og får boller og frugt.

Fastelavn

I tiden op til fastelavn klipper vi masker og papirklip og pynter tønder. En dag tæt på fastelavn møder børnene udklædte, og vi slår katten af tønden samt kårer kattekonge og kattedronning.

Arbejdsdag

En gang om året er der arbejdsdag, hvor vi sammen laver praktiske opgaver. Forældrene kommer og hjælper med for eksempel at ordne legepladsen, reparere eller male ting og lignende. Vi slutter dagen af med at spise aftensmad sammen.

Sommerfest

Den første fredag i september holder vi sommerfest for børn, forældre og søskende. Der vil være forskellige aktiviteter og valg til husrådet. Bagefter spiser vi sammen. Hver familie medbringer aftensmad svarende til familiens størrelse, som bliver sat på en fælles buffet.

Julearrangement

Vi holder vores julearrangement stuevis. Vi klipper julepynt og nisser, og førskolebørnene går luciaoptog. Forældrene laver suppe, som vi spiser, inden vi slutter af med at danse rundt om juletræet på legepladsen.